Blogi

huhtikuu 24, 2017

Tervetuloa Työ ja Terveys ry:n upouusille verkkosivuille

Olet löytänyt tiesi työterveyden asiantuntijoiden pariin. Hienoa! Työ ja Terveys ry on työterveyspalveluiden tarjoaja ja asiantuntijaverkosto, jonka tavoitteena on edistää kotimaista työterveyshuollon kehitystä ja toimintaa.  Yhdistyksen uusien verkkosivujen myötä vahvistamme tätä tavoitetta, ja rooliamme työterveysalan vaikuttajina.

Sote-uudistus asettaa myös työterveyden uuteen valoon. Työterveyshuollossa on työkykyasioiden erityisosaamista, jota uudistuksessa ei saa hukata.

Yhdistyksemme koostuu yli tuhannesta työterveysalan ammattilaisesta, joiden asiantuntemusta ja kokemusta yleinen keskustelu kaipaa.

Blogin ensimmäisessä kirjoituksessa kerromme ketä olemme ja mikä on toimintamme tarkoitus. Myöhemmin blogissa tuodaan esiin työterveyshuollon vaikuttavuus ja paikallistuntemuksesta asiakkaille koituva hyöty.

Olemme kuntaomisteisten työterveyspalvelutuottajien valtakunnallinen keskusjärjestö, johon kuuluu 38 jäsenorganisaatiota eri puolilta Suomea. Jäsenistömme palveluksessa on noin 1300 työterveysalan ammattilaista, mikä tekee meistä Suomen kattavimman työterveyspalveluiden verkoston. Palvelun tuottajina toimivat verkoston jäsenet ovat sitoutuneet yhteisiin arvolähtökohtiin. Meille on erityisen arvokasta työterveyspalveluiden eettisyys, tarpeenmukaisuus ja vaikuttavuus.

Osallistumme ja vaikuttamme siellä, missä työtä tehdään, ja tarjoamme paikallisesti sopivaa työterveyshuoltoa niin isoille kuin pienillekin asiakkaillemme. Näiden sivujen kautta löydät esimerkiksi sinua lähimpänä olevat työterveyden asiantuntijat. Olet sitten yksityishenkilö, poliitikko, virkamies, median tai yrityksen edustaja, meidän verkostostamme löydät  työterveyden asiantuntijat ja palvelut, tarpeidesi mukaan.

Yhdistyksemme ja jäsentemme  yhteinen tavoite on, että työntekijät säilyvät työkykyisinä ja pysyvät töissä. Haluamme ennakoimalla edistää hyvinvointia ja ylläpitää terveyttä. Osaava ja vastuullinen työterveyshuolto myös lisää työvuosia ja kilpailukykyä. Näinä säästöjen ja leikkauksien aikoina, tulisi tähän kiinnittää erityistä huomiota, sillä harva asia maksaa Suomelle niin paljon kuin työkykynsä menettävä työntekijä.